Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerstejaars interieur design studenten bezoeken Trendhopper Groningen

Trendhopper Groningen ontving bezoek van eerstejaars interieur design studenten. Geert van der Struik gaf de jongeren een kijkje voor en achter de schermen en deelde zijn kennis en passie voor het vak. Van het uitleggen van de nieuwste trends tot het laten proefzitten op de meubelstukken. "Het was een interactieve ervaring waar beide partijen heel enthousiast van werden."



Geert betrok de studenten actief bij het creatieve proces door hen diverse stoffen te laten ontdekken, de verscheidenheid in doelgroepen te bespreken en de essentiƫle rol van een interieuradviseur bij het vervullen van uiteenlopende behoeften te benadrukken. "Wij geloven in het delen van kennis en het aanwakkeren van de passie voor ons fantastische vak, vooral bij jonge talenten. Het is van essentieel belang om de volgende generatie te enthousiasmeren en te inspireren."



Meer informatie:
Trendhopper Groningen
www.trendhopper.nl

Publicatiedatum: