Tijdens de afgelopen editie van Heimtextil werd opnieuw duidelijk dat Forest Group niet stil zit. In aanvulling op vernieuwingen in het productassortiment onthulde de producent en leverancier van innovatieve gordijnrailsystemen ook een glimp van haar plannen om dealers te ondersteunen. De nieuwe Point-of-Sale (POS) lijn is hier een concreet voorbeeld van. "Zorgvuldig vervaardigd om winkelervaring te transformeren en het aantal aankopen te verhogen", laat Forest weten. "Onze Shop-in-shop display, tafel display en demokofferlijn bieden een frisse kijk op het presenteren van oplossingen voor interieurraamdecoratie."


Links shop-in-shop display en rechts Demo koffers en Tafel display.

Het modulaire ontwerp van de Shop-in-shop display zorgt voor flexibiliteit, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan veranderende lay-outs en seizoenspromoties. "Toon onze premium (gemotoriseerde) gordijnrails en roedes op een manier die de aandacht van klanten trekt en hun winkelervaring verbetert."

Voor een meer bescheiden benadering biedt de Tafel display een compacte presentatie van de gordijnrails. Kies tussen gemotoriseerde en handmatige rails of ga voor een volledige handmatige weergave, en de display biedt de flexibiliteit om zowel wand gemonteerde als plafond gemonteerde rails te presenteren. "Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat het diverse scala aan beschikbare opties kan visualiseren."

Tenslotte kan er gekozen worden voor de handzame Demokoffers. Naast de reeds bestaande demokoffer met het gemotoriseerde assortiment zullen dit jaar een roedekoffer en een koffer met het design rail-assortiment de nieuwe point-of-sale-lijn completeren. Deze draagbare demo koffers stellen dealers in staat om de showroomervaring rechtstreeks naar uw klanten te brengen. "Met een duurzame constructie zorgt het ervoor dat de producten op een professionele en boeiende manier worden gepresenteerd, waardoor een blijvende indruk achterblijft." De nieuwe display materialen zullen later dit jaar beschikbaar zijn.

Volgende week is Forest Group aanwezig op R+T in Stuttgart. Van Maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari 2024 is de leverancier gordijnrailsystemen te bezoeken in hal 4, stand 4C42.

Meer informatie:
Forest Group
www.forestgroup.com