Verhees Textiles, stoffenimporteur met zelfontwikkelde collecties, bundelt de krachten met Nerida Hansen Fabrics. De Australische onderneming, bekend om haar patronen en levendige kleuren, staat op het punt nieuw leven in de collecties te blazen.

Nerida Hansen, oprichter van Nerida Hansen Fabrics, uit haar enthousiasme: "Deze samenwerking is een hoogtepunt in mijn carrière. Ik ben opgetogen om samen te werken met Verhees, een icoon in textielvakmanschap, en samen kijken we ernaar uit om stoffen te creëren die verhalen vertellen en overal creativiteit inspireren."


Nerida Hansen, oprichter van Nerida Hansen Fabrics.

Zowel Verhees als Nerida Hansen Fabrics delen een toewijding aan duurzaamheid. De collectie omvat een selectie van milieuvriendelijke stoffen zoals Tencel en Ecovero, die afkomstig zijn uit hernieuwbare bebossing of vezels gebruiken die niet afhankelijk zijn van pesticiden (Tencel-linnen blends en GOTS-gecertificeerd biologisch katoen). Alle stoffen worden ook bedrukt met OEKO-Tex gecertificeerde inkt of verf.

Samen leveren Verhees en Nerida Hansen Fabrics een scala aan nieuwe ontwerpen. Binnenkort kunnen de designs online of fysiek gekocht worden in stoffenwinkels in Europa, de VS, Australië en Nieuw-Zeeland.Meer informatie:
Verhees Textiles
Paalgravenlaan 10
5342 LR Oss
+31 (0)412 647 347
sales@verheestextiles.com
www.verheestextiles.com

Nerida Hansen Fabrics
www.neridahansen.com.au