Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beton-Lab werkte hard aan nieuw onderdeel van Novel Grey

Wandwerken gebaseerd op Novel Grey's 3D

De afgelopen tijd heeft Beton-Lab hard gewerkt aan een nieuw onderdeel van Novel Grey; wandwerken gebaseerd op Novel Grey's 3D designs. "Op dit moment leggen we er de laatste hand aan en hopen ze in een mooie presentatie te kunnen laten zien van 2 tot 4 februari tijdens Object Rotterdam Rotterdam", laat Beton-Lab weten.



In deze presentatie van 30m2 maken ze kunst van de wanddecoratie en tonen ze zo een nieuw facet van deze bijzondere tegels. Je vindt hen op de begane grond van het HAKA gebouw, maar tot en met de vierde verdieping staat het gebouw vol met een geweldige mix van kunst en design.



Tevens gaat Beton-Lab dit jaar flink aan het werk om Novel Grey toegankelijker te maken voor meer mensen met nog meer mooie keuzes. Wandwerken zijn de eerste stap voor dit jaar, maar als alles goed gaat, komen we medio dit jaar met nog een bijzondere uitbreiding voor Novel Grey. Ook zijn ze met Beton-Lab bezig om een paar mooie custom werken voor anderen uit te voeren, maar daarover later meer. "Daar vertellen we je graag meer over als je langskomt. Of anders een andere keer, maar we hopen je zeker te blijven enthousiasmeren met onze designs", besluit Beton-Lab.

Meer informatie:
Beton-Lab
www.beton-lab.com

Novel Grey
www.thenovelgrey.com

Publicatiedatum: