De firma Ablo Blommaert werd in 1964 opgericht door Antoon Blommaert. Sinds 25 jaar staat zoon Maarten Blommaert aan het hoofd van het bedrijf terwijl diens broer Reinoud de productieafdeling leidt. Het familiebedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid van een regionale fabrikant van fotokaders naar een producent van ingelijste wanddecoratie die tot buiten Europa exporteert.

Twee keer per jaar komt Ablo Blommaert met een nieuwe collectie wanddecoratie en fotokaders. Die wordt ontworpen en geproduceerd in het eigen atelier in Aalst. Elke collectie bestaat zowel uit trendy en toegankelijke artikelen als uit meer exclusieve items. Sommige klanten zijn op zoek naar limited editions. Of willen graag een lithografie die door de kunstenaar gesigneerd is en waarbij een certificaat hoort.


Maarten en Reinoud Blommaert.

Een handgemaakt product met oog voor detail
Elk item wordt met de hand gemaakt door een productieteam van acht mensen. Zij leveren een product af met oog voor detail en perfectie. Alle wanddecoratie heeft een houten frame en wordt ingelijst met glas. Er wordt gewerkt met grondstoffen van uitsluitend Europese leveranciers. Het resultaat is een hoogkwalitatief product in een solide kader. De in de collectie voorgestelde combinatie van art print en lijst kan gepersonaliseerd worden op vraag van de klant. Ook daarin onderscheidt de firma zich van massaproductie. Nochtans gaan wekelijks gemiddeld bijna 1000 stuks door de handen van het productieteam.

Verkoopnetwerk
Bij Ablo Blommaert kopen interieurprofessionals van over de hele wereld. Zij appreciƫren de stijl van het huis met haar specifieke eigenheid en opvallende kwaliteit. Naast retailers en interior designers, komen restaurants of hotels ook rechtstreeks aankloppen voor de decoratie van hun zaak. De firma levert voornamelijk aan residentiƫle projecten maar ook aan de hospitalisatiesector.

Ablo Blommaert biedt ingelijste wanddecoratie aan die perfect past in tijdloze en in hedendaagse interieurs. De wanddecoratie is vaak de final touch aan de inrichting, die voor een extra luxueuze toets zorgt.Meer informatie:
Ablo Blommaert
Wijngaardveld 19
9300 Aalst
+32 53 77 67 00
sales@ablo.be
www.ablo.be