Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het is een absolute schande"

Ook Masterlight zwaar gedupeerd door dievengilde op imm cologne

'Hopelijk krijgen ze de dieven te pakken! Dit is toch te gek voor woorden', meldt Stef Malefason van IMG (Internationale Meubelgroep).
'Beetje ongeloofwaardig allemaal', vindt salesmanager Hasan Orsikiran van Star International.
'Triest', concludeert Guido Keybek van meubeltransportbedrijf Gering BV in één woord.
'Hier moet toch iets van terug te vinden zijn! Dit doe je niet op 5 minuten!', meent Johan Van den Steen, Area Sales Manager bij Hettich Marketing- en Vertriebs GmbH & Co. KG.

Zomaar wat reacties op het artikel 'Showroom meubelfabriek Theuns op imm compleet leeggeroofd!' dat Wonen360 afgelopen vrijdag publiceerde. Helaas voor meubelfabriek Theuns ontbreekt van de daders nog elk spoor.


Een blik op de stand van Masterlight tijdens imm cologne.

Masterlight
Zoals gemeld in het eerder gepubliceerde artikel zijn nog meer bedrijven de dupe geworden van het dievengilde. Afgelopen weekeinde werd bekend dat ook de stand van Masterlight ongewenst bezoek heeft gekregen.
"Ook op onze stand in hal 10.1 is een aanzienlijke hoeveelheid gestolen", laat woordvoerder Bob Beumers van het verlichtingsbedrijf uit Panningen weten. "Ons team is vrijdagmorgen ter plekke gekomen en vond een halflege stand. Bijna alle vloerlampen, bijzettafeltjes, stoelen, barkrukken en kussens zijn die nacht weggehaald.
Het is een absolute schande. Zeker ook een erg vervelende situatie voor alle standhouders die het aangaat", vindt Bob.


Het team van Versmissen tijdens de afgelopen vakbeurs in Keulen.

Versmissen
"Bij ons is een Apple toetsenbord gestolen", laat Eddy Versmissen weten. "Niet veel, maar toch. Wij hoorden het ook om ons heen; hier dit, daar dat. Het was schering en inslag. Zowel tijdens de op- en afbouw als tijdens de beurs zelf (na openingsuren) zijn er spullen gestolen op verschillende stands.
Het schijnt dat de Koelnmesse erom bekend staat. Je hoort het zelfs van transporteurs en standbouwers dat het hier extreem is. Er is geen beveiliging te bekennen, terwijl de hallen dag en nacht toegankelijk zijn voor iedereen. Ook zonder pasje", aldus Eddy Versmissen, eigenaar van het gelijknamige interieurbedrijf.

Het is de redactie van Wonen360 nog niet gelukt om een reactie los te krijgen van imm cologne. Wordt vervolgd!

Reageren? [email protected]