Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beursstand meubelfabriek Theuns op imm compleet leeggeroofd!

Grote schrik vrijdagochtend bij de transporteurs van meubelfabriek Theuns. De stand op imm cologne is afgelopen nacht (van donderdag op vrijdag) compleet leeggehaald. "Dit stelden onze medewerkers en bestuurders Jan en Kris Theuns vast bij aankomst in Keulen deze ochtend omstreeks 6 uur", vertelt een aangeslagen Elke Theuns.


De complete stand is leeggehaald.

"In eerste instantie denk je aan een grap", vervolgt Elke Theuns, "maar het blijkt echt waar te zijn! De dieven hebben werkelijk alles meegenomen, zelf schilderijen die aan de muur hingen en wat droogbloemen."


Een blik op de stand tijdens de beurs.

"We hopen dat er iemand iets heeft gezien. Er zijn camerabeelden, maar de apparatuur hangt zo hoog dat er nauwelijks bruikbare beelden zijn. Ook bij onze Deense buren zijn twee bankstellen gestolen. We zijn ten einde raad! Mochten er lezers zijn die iets hebben gezien, dan hoop ik dat ze dat ons laten weten", zegt Elke.

Het bedrijf uit Essen is als volgt te bereiken:
Tel. +32 (0)3 670 00 20
info@theunsmte.be


Afgelopen woensdag werd Elke Theuns voor een fotoreportage op nieuwsplatform Wonen360 op de foto gezet.

In de afgelopen dagen zijn ook tal van andere standhouders de dupe geworden van diefstal. De redactie van Wonen360 vernam dat tijdens een rondgang langs exposanten. Er zijn beamers, televisies, contant geld en 3D-apparatuur gestolen.

Ook de dupe van diefstal geworden? Of heb je een andere nare ervaring op imm? Laat het onze redactie weten (liefst via de mail): leo@wonen360.nl. Alvast bedankt voor de melding!