Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Praxis en Mac Lean maken samen het verschil

Een paar weken geleden kregen de winkelmanagers van Praxis Rotterdam Mega & Tuin, Michel Vlok en Stephan van Bommel, een kans om de Voedselbank Rotterdam te ondersteunen. Dankzij een gulle gift van het MAEX fonds, afkomstig van bedrijven in het Rotterdamse havengebied, kon de Voedselbank investeren in duurzame producten voor hun cliënten. Helaas kwamen ze 200 rollen radiatorfolie tekort voor hun 2200 cliënten.



Daarom hebben ze de handen ineengeslagen met Praxis en Mac Lean Products om het verschil te maken. Mac Lean heeft de ontbrekende 200 rollen gesponsord en Praxis heeft er nog eens 500 rollen bovenop gedaan. Het resultaat? Een donatie van maar liefst 2700 rollen radiatorfolie.



"Onze oprechte dank aan Mac Lean voor hun gulle bijdrage en aan JKS, de vervoerder, die heeft geholpen om de 11 pallets kostenefficiënt naar het distributiecentrum te krijgen. Deze samenwerking is een prachtig voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het bevorderen van duurzaamheid", reageert Praxis.

Meer informatie:
Mac Lean Products
Industrieterrein Moerdijk
Logistic Boulevard 3
4791 VC Klundert
0031 (0) 168 35 95 65
[email protected]
www.macleanproducts.nl

Publicatiedatum: