Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verdachte eigenaar Vloerloods.nl langer in cel op verdenking van doodsteken collega

Patrick K. (52) uit Kampen blijft minstens twee weken in hechtenis. Hij wordt ervan beschuldigd zijn zakenpartner Fatih Karanci (46) uit Kampen op woensdagavond te hebben doodgestoken. De politie onderzoekt de oorzaak van het incident. Op de plaats van het tragische voorval liggen sinds vrijdag bloemen. Dat meldt dagblad De Stentor.

In Kampen heeft zich op afgelopen woensdag een tragisch incident voorgedaan waarbij een compagnon wordt verdacht van het doodsteken van de andere compagnon. Het slachtoffer, Fatih Karanci (46), mede-eigenaar van Vloerloods.nl, werd neergestoken en overleed dezelfde avond aan zijn verwondingen. De verdachte, Patrick K. (52), tevens mede-eigenaar van het bedrijf, is die avond aangehouden.

In december 2022 hadden beide compagnons nog de officiƫle opening van hun nieuwe Experience Centre gevierd. De reden achter het fatale conflict is nog onduidelijk. Het gebruik van een stanleymes wordt genoemd als mogelijk wapen.

Afgelopen weekend plaatste Vloerloods.nl de volgende post: