Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mede-eigenaar Vloerloods.nl doodgestoken, politie houdt compagnon aan

Groot drama in Kampen. Daar is de 46-jarige mede-eigenaar van Vloerloods.nl na een steekpartij overleden. Wat de zaak nog triester maakt is dat zijn compagnon als verdachte is aangehouden.


Foto ter illustratie. © Olivier Le Queinec | Dreamstime.com


In Kampen heeft zich woensdagavond een tragisch incident voorgedaan waarbij de ene compagnon wordt verdacht van het doodsteken van de andere compagnon. Het slachtoffer, Fatih Karanci (46), mede-eigenaar van Vloerloods.nl, werd woensdagavond neergestoken en overleed dezelfde avond aan zijn verwondingen. De verdachte, Patrick K. (52), tevens mede-eigenaar van het bedrijf, is dezelfde avond aangehouden.

In december vorig jaar werd de officiële opening groots aangekondigd.

De beide compagnons, Patrick K. en Fatih Karanci, hadden in december 2022 hun nieuwe 'Vloerloods Experience Centre' geopend en werden gezien als succesvolle ondernemers. De reden achter het fatale conflict is nog onduidelijk, en betrokkenen vragen zich af wat Patrick K. tot deze daad heeft kunnen aanzetten. Het gebruik van een stanleymes wordt genoemd als het mogelijke wapen.

Hulpdiensten reageerden snel op het steekincident, maar de reanimatie mocht niet baten. Fatih werd met spoed naar het Isala-ziekenhuis in Zwolle gebracht, waar hij later overleed.

De politie verspreidde aanvankelijk een oproep via Burgernet om een verdachte te vinden, maar deze werd later ingetrokken. Patrick K. werd dezelfde avond nog aangehouden. Het motief achter deze tragische gebeurtenis wordt nog onderzocht.

Zondag 17 december plaatste Vloerloods.nl de volgende post: