Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andere rol voor Chris van Kalkeren binnen Unilin Flooring Nederland

Na ruim 20 jaar Koninklijke Peitsman heeft Chris van Kalkeren (zie foto rechts)
een nieuwe uitdaging gevonden. Per 1 februari 2024 gaat hij binnen Unilin Flooring Nederland, waarvan ook Peitsman deel uit maakt, de rol van Brand Promoter Quick-Step invullen. Dat meldt hij op sociale media. Chris gaat dus niet weg bij de firma, hij verschuift zijn plek naar het Quick-Step team.

"Een prachtig merk met een rijke historie, bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie in laminaat /pvc en parketvloeren en ook al ruim 25 jaar binnen de wielersport actief.

Deze week al in Belgiƫ voor kennismaking met nieuwe collega's binnen het Brand Promoter team en Unilin hoofdkantoor, fabrieksbezoeken en trainingen.

Zie uit naar de ontmoetingen met deels bekende maar ook nieuwe contacten", aldus Chris, die zijn directe collega's bij Peitsman, relaties en leveranciers bedankt voor de fijne samenwerking in de afgelopen 20 jaar. Zijn Peitsman-rayon draagt hij over aan Marten Perridon (zie foto links), die inmiddels al is begonnen en waarmee hij al een kennismakingsronde ben gestart bij klanten.

Meer informatie:
Peitsman
www.peitsman.nl

Unilin
www.unilin.com

Publicatiedatum: