Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Als Sales Representative

Marten Perridon voegt zich bij Peitsman/Unilin team

In een spannende ontwikkeling verwelkomt Koninklijke Peitsman B.V., onderdeel van Unilin Flooring Nederland B.V., Marten Perridon (zie foto) als hun nieuwste aanwinst in het team. Met een geplande startdatum van 13 november neemt Marten de rol van Sales Representative op zich en brengt hij zijn uitgebreide ervaring in de interieurbranche met zich mee.

Deze stap markeert niet alleen een nieuwe fase in Martens carrière, maar ook een veelbelovende samenwerking met een organisatie die bekend staat om innovatie en toewijding aan kwaliteit. De benoeming van Marten onderstreept de voortdurende groei en het streven naar excellentie bij de Koninklijke Peitsman en Unilin. Marten, die op LinkedIn zijn enthousiasme uitdrukt over de nieuwe uitdaging, wordt gevierd voor zijn vastberadenheid om bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Zijn aantreden wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan het getalenteerde team. Met de start van Marten Perridon als Sales Representative staat Peitsman klaar om nieuwe hoogten te bereiken en te blijven gedijen in de dynamische markt.

Meer informatie:
Peitsman
www.peitsman.nl

Unilin
www.unilin.com


Publicatiedatum: