Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

B&C Raamdecoratie behaalt twee certificaten

In september behaalde PAC, onze productielocatie in Polen, de ISO 9001 en ISO 14001. Dit zijn internationaal erkende normen voor kwaliteitsbeheer en milieubeheer. Twee mooie mijlpalen die de kwaliteit en het duurzaamheidsbeleid van PAC onderstrepen.

Het behalen van deze twee certificaten heeft veel voordelen. Voor onszelf, maar ook onze klanten en voor de medewerkers. Met ISO 9001 ligt de focus op continue verbetering wat resulteert in meer gestandaardiseerde procedures, efficiΓ«ntie en een kleinere kans op fouten. ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor milieumanagement. We zijn ons bewust van de impact op het milieu en door deze norm te implementeren, zetten we ons in voor duurzame ontwikkeling.

πƒπž 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞π₯𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐀π₯𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐝𝐞𝐰𝐞𝐫𝐀𝐞𝐫𝐬
Met het behalen van ISO 9001 en ISO 14001-certificering creΓ«ren we een veilige werkomgeving voor medewerkers, wordt de betrokkenheid vergroot en de professionele ontwikkeling verbeterd. Voor PAC resulteert het in een effectievere bedrijfsvoering, betere reputatie en een groter concurrentievermogen. Tevens zorgt het ervoor dat onze klanten producten van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Meer informatie:
B&C Raamdecoratie
www.bece.nl

Publicatiedatum: