Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf groeit in 30 jaar tijd uit naar een internationaal opererende meubelfabrikant

Jubileumreis PMP Furniture BV & NIX Design voert naar de hoofdstad van Duitsland

PMP Furniture BV, waar ook NIX Design onder valt, bestaat 30 jaar. Het bedrijf heeft dat jubileum aangegrepen voor een personeelstrip naar Berlijn. "We hebben een Trabant-tour door de stad en verschillende bezichtigingen gedaan, waaronder die van de Berlijnse Muur, Brandenburger Tor, Checkpoint Charly en het Holocaust monument", laat woordvoerder Mitchell Barkey weten.


Een groot deel van het personeel dat mee ging naar Berlijn.

Richard Morée en Jeroen Pruijssers staan samen aan het roer van de Zwijndrechtse vestiging van PMP Furniture B.V. en NIX Design. PMP is door de twee in 1993 opgericht en vindt zijn oorsprong in de retail. "De vader van Jeroen had een meubelzaak, waar ik ook kwam te werken. Na een jaar of twee zijn we voor onszelf begonnen. Van lieverlee gingen we steeds meer zelf produceren. In de afgelopen 30 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende meubelfabrikant met drie fabrieken in Polen en een klantenkring van over de hele wereld", aldus Richard Morée.


Gezellige rondrit in een opvallende Trabant.

Beide bedrijven houden in Nederland zo'n 30 mensen aan het werk en op de Poolse fabrieken meer dan 220. "Als je begint, start je een klein avontuur. Daarna word je groter en groter. Op een gegeven moment sta je daarbij stil en denk je: wauw! Eigenlijk besef je het niet dat je als bedrijf zo hard groeit. Het vizier staat altijd op de toekomst gericht", zei Richard in een interview met Wonen360 in januari 2021.


Een kijkje bij de Brandenburger Tor.

Meer informatie:
PMP Furniture B.V. & NIX Design
Pascalstraat 13
3335 LS Zwijndrecht
+31 (78) 6132627 (PMP)
[email protected]
www.pmpfurniture.com
0800-4444567 (NIX)
[email protected]
www.nixdesign.nl