Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Merken als Vitra, Ahrend, Wilkhahn, Pedrali, Sedus, Vepa en Interface

75 bedrijven maken zich op voor Workspace Design Show Amsterdam

Over ongeveer een maand staat Workspace Design Show Amsterdam op de planning. Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober wordt het event gehouden in de RAI Amsterdam. Meer dan 75 merken zullen de nieuwste producten presenteren die de ervaringen op de werkplek revolutioneren. Merken zoals Vitra, Ahrend, Wilkhahn, Pedrali, Sedus, Vepa, Interface en vele anderen tonen onder andere innovatief meubilair, verlichting en stoffen.



Workspace Design Talks
Bij de Workspace Design Talks zullen 13 paneldiscussies en meer dan 50 sprekers aanwezig zijn. Gerenommeerde bedrijven zoals UNStudio, D/DOCK, Booking.com, EDGE, MVRDV, Turner & Townsend, KAAN Architecten, CBRE Design Collective, Miro, Cushman & Wakefield en vele anderen zullen aanwezig zijn om hun inzichten te delen.

Occupiers Forum
Het Occupiers Forum zal meer dan 40 sprekers presenteren in 12 interactieve paneldiscussies, waarin wordt onderzocht hoe enkele van de toonaangevende bedrijven in de Benelux een betekenisvolle en ervaringsgerichte werkomgeving creëren voor hun werknemers. Deelnemers kunnen inzichten beluisteren van EY, Microsoft, Philips, AG Insurance, Rabobank, UCB, ING, Ericsson, RVO, Campari, De Brauw, Vandebron, Splunk en anderen.

Het Occupiers Forum is ontworpen door Hollandse Nieuwe, gesponsord door DUM, Woven Image en Interface, om een meeslepende ervaring te creëren en dialoog en verkenning te bevorderen rond de evoluerende aard van werkomgevingen. Het dient als een getuigenis van het belang van het heroverwegen van de werkplek en het omarmen van nieuwe mogelijkheden.



Netwerken

Deelnemers kunnen veel netwerkmogelijkheden verwachten, waaronder het Workspace Design Show Networking Party op de avond van 11 oktober. De levendige sfeer van het evenement wordt aangevuld met een bar ontworpen door Power Plant, die een ruimte biedt voor ontspanning, gesprekken en verkenning.



Moodboard Wedstrijd

Ervaar de Moodboard Wedstrijd, een spannende interactieve competitie waarbij deelnemers rechtstreeks met de producten van exposanten kunnen werken om inspirerende moodboards te creëren. Deze innovatieve kans moedigt deelnemers aan hun creatieve instincten te omarmen en buiten de conventies te ontwerpen. De jury bestaat uit vooraanstaande conferentiesprekers die alle inzendingen zullen beoordelen en deelnemers de kans bieden spannende prijzen te winnen.

Registreer je hier gratis voor Workspace Design Show Amsterdam dat op 11 en 12 oktober gehouden zal worden in de RAI Amsterdam.

Meer informatie:
Workspace Design Show Amsterdam
www.workspaceshow.nl

Publicatiedatum: