Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier interieurtrends gespot op Maison&Objet

Mark Timo is afgelopen in Parijs geweest om op de interieurbeurs Maison&Objet uit te kijken naar de laatste interieurtrends. Dit zijn de vier interieurtrends die hij tegenkwam tijdens de internationale vakbeurs.

Gekleurde tegels van Barro., Palezzo en Gorbon.

1. Gekleurde tegels
Dit jaar kon je op de beurs niet om de gekleurde tegeltjes heen, ook waren ze in alle vormen, materialen en maten te zien. Deze drie exposanten sprongen eruit:

Barro.: Het Portugese merk Barro creëert perfecte imperfecte tegels. De tegels zijn ontworpen en handgemaakt in Portugal door ambachtslieden die gebruik maken van een duurzaam materiaal: klei. Zij maken van afval van plantenbakken handgemaakte tegels door de technologie te combineren met eeuwenoude kennis.

Palezzo maakt verfijnde, kunstzinnige en moderne handgemaakte Terrazzo op epoxybasis. Zij produceren afhankelijk van je ontwerpvoorkeuren en de dikte van de steen terrazzo op epoxy- of cementbasis. Per project worden de tegels geproduceerd zodat je echt iets unieks hebt.

GORBON tegels zijn op maat gemaakte keramische tegels. Dat betekent dat je ook weer een uniek project kan maken en geen compromis hoeft te doen met wat er al is!


Vloerkleden van Idaho Editions, Loominology rugs en Ma Salgueiro.

2. Vloerkleed met kleuren en vormen
De met egale kleuren rechthoekig vloerkleden waren bijna niet te vinden in Parijs. De grote vormen met kleur en rondingen kwamen wij veel tegen bij de verschillende exposanten. Wij hebben er drie uitgelicht:

Idaho Editions: is een Frans bedrijf dat al meer dan 20 jaar vloerkleden maakt. Of het nu gemaakt is van natuurlijke of synthetische materialen, of hand- of machinaal geweven is, Idaho biedt een grote collectie hoogwaardige tapijten met exclusieve ontwerpen. De kleurstof die gebruikt is voor de tapijten is duurzaam en gecertificeerd als niet schadelijk voor de natuur.

Loominology: Gespecialiseerd in de productie van vloerkleden op maat met 50 jaar ervaring. De op maat gemaakte vloerkleden kunnen in vrijwel elke maat en kleur gemaakt worden. Vloerkleden worden met de hand geknoopt in elk gewenst formaat.

Ma Salgueiro: is een Portugees interieurbedrijf opgericht in 1974. Gevestigd in Espinho begon deze interieuronderneming met het leveren van oriëntale vloerkleden. Later uitgebreid met moderne en hedendaagse producten. In de brede collectie tref je nu zeer moderne vloerkleden aan in diverse kleurstellingen en uitvoeringen.

Bekijk hier alle vier de trends.

Publicatiedatum: