Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cutr te gast in podcast van eerste klant Campr.nl: 'Wij hebben ook heel veel van jullie geleerd'

Onlangs waren Manon Hijmans en Rodny Heemskerk te gast in de podcast Campr Podcast. Samen met een team collega's zijn zij verantwoordelijk voor het platform Cutr. Voor allebei de ondernemingen was het een bijzondere aflevering, aangezien Campr.nl de eerste klant was van Cutr.


De korte versies (2 minuten) van de podcast. Luister hier de complete aflevering op Spotify van de Campr Podcast.


"Jullie waren onze eerste klant en zijn super veel met ons gegroeid. Wij hebben ook heel veel van jullie geleerd. Bijvoorbeeld over: hoe lever je bestanden aan, welke bestanden lever je aan en welke software kunnen wij bouwen? Daarom is het denk ik een hele mooie samenwerking", zegt Manon tijdens het gesprek.Naast de samenwerking tussen Cutr en Campr wordt er dieper ingegaan op CNC-machines. Aanbod komen vragen als: Wat is het precies? Wat kan je ermee? En wat zijn de voordelen? Cutr kan hier als geen ander antwoord op geven. Het Amsterdamse bedrijf werkt namelijk samen met meer dan 200 gespecialiseerde productiepartners in de hout fabricage industrie. Hun missie is om houtproductie makkelijker, sneller en goedkoper te maken.

Campr is in 2020 opgericht door het ambitieuze ondernemers Peter Conijn, Marlies Conijn en Jan-Willem Saurwalt met het idee een totaaloplossing te bieden voor kampeerliefhebbers die hun bus willen laten omtoveren tot camper in geheel eigen stijl. Campr bestaat uit een team van 15 personen.Luister hier de complete aflevering van de podcast. Of luister hier nog meer (korte) podcasts waar Cutr in voor komt.

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
[email protected]
www.cutr.com