'Always Handy!'

Versmissen introduceert de vintage look glasvezel hand-stoel

Als opvolger van de houten hand-stoel, is er nu ook de glasvezel variant bij Versmissen. De handgevormde stoel, in een op vintage klassiekers geïnspireerde afwerking. Een opvallende mix van kunstzinnigheid en functionaliteit.

Het unieke ontwerp is een lust voor het oog, omdat de ingewikkelde details van elke vinger feilloos worden weergegeven. De zachte semi gloss vintage kleurstellingen en afwerking nodigen uit om hem aan te raken, terwijl de contouren zorgen voor comfort en ondersteuning. Of het nu in een moderne woonkamer of een avant-gardistische kantoorruimte wordt geplaatst, dit onconventionele stuk is meteen het onderwerp van gesprek.

De sculpturale aanwezigheid voegt een vleugje plezier en persoonlijkheid toe aan elk interieur en nodigt mensen uit om te zitten, te ontspannen en de naadloze samensmelting van vorm en functie te waarderen.

Meer informatie:
Versmissen
info@versmissen.nl
www.versmissen.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.