LIFE Outdoor Living wint Red Dot Award voor ontwerpen van Pull-over lounge en Xtreme lounge

LIFE Outdoor Living, een leverancier van hoogwaardig buitenmeubilair, is blij aan te kondigen dat hun ontwerpen van de Pull-over lounge en Xtreme lounge zijn bekroond met de prestigieuze Red Dot Award. Deze erkenning bevestigt het onderscheidende ontwerp en de uitstekende kwaliteit van de loungeseries van LIFE Outdoor Living.

De Red Dot Award, een van 's werelds meest gewaardeerde designwedstrijden, eert buitengewone ontwerpkwaliteit en innovatie. Het panel van internationale experts, bestaande uit gerenommeerde ontwerpers en vakmensen, beoordeelt de inzendingen op criteria zoals esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie.

De Pull-over lounge van LIFE Outdoor Living heeft indruk gemaakt met zijn eigentijdse design en luxueuze uitstraling. ‘’De Pull-over voldoet aan veeleisende vereisten voor buitenmeubilair en heeft tegelijkertijd een uitnodigend eenvoudig karakter. De stevige aluminium frames zijn op een visueel aantrekkelijke manier gecombineerd met tafelmodules van bamboe. Omdat bamboe uitzet als het nat is, worden fijne aluminium strips gebruikt om te voorkomen dat de bamboe splijt’’, aldus de jury. Met innovatief vakmanschap met hoogwaardige materialen is de Pull-over lounge een blikvanger in elke buitenruimte.

In de ogen van de jury heeft de Xtreme lounge "door zijn grote afmetingen en karakteristieke materialen een unieke totaalesthetiek". Deze robuuste meubelen hebben een opvallend frame van gebogen aluminium platen, waarin een zitting van modern vlechtwerk is verwerkt. Een licht gebogen rugleuning draagt bij aan het comfort van de brede zit- en rugkussens. De teakhouten oppervlakken voelen aangenaam aan en vormen een aanvulling op het zorgvuldig doordachte concept. De Xtreme lounge van LIFE Outdoor Living is een gedurfde interpretatie van modern design.

"We zijn buitengewoon trots dat onze ontwerpen de Red Dot Award hebben gewonnen", aldus een ontwerper bij LIFE Outdoor Living. "Het is een erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons hele team. We streven er altijd naar om unieke, kwalitatieve ontwerpen te creëren die een echte meerwaarde bieden aan onze klanten. Deze prijs is een bevestiging dat we daarin zijn geslaagd."

Met het winnen van de Red Dot Award voegt LIFE Outdoor Living zich bij de rangen van enkele van 's werelds meest prestigieuze ontwerpers en merken. Het bedrijf blijft zich inzetten voor innovatie en het creëren van buitenmeubilair dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook het buitenleven van mensen verbetert.

Meer informatie:
LIFE Outdoor Living
www.lifeoutdoorliving.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.