David Bols startte in bezemkast en kwam bij Lebron James terecht

Amsterdamse leverancier van gietvloeren wil omzet vervijfvoudiging

Net als de avonturen van Harry Potter begon het verhaal van gietvloerenmaker Senso vanuit een bezemkast. Echter werden er snel stappen gemaakt door eigenaar David Bols. Zo heeft hij bijvoorbeeld bijgedragen aan de realisatie van het nieuwe huis van Lebron James. "Iets opbouwen kost enorm veel tijd en nog meer energie. Het is daarom zo ontzettend belangrijk iets te doen waar je plezier aan beleefd. Dat is tot op de dag van vandaag de verbindende factor binnen Senso. En dat willen we uitdragen, in ons zijn in ons doen en met onze producten", valt te lezen op de website.

Maar David is ambitieus en heeft nog grotere plannen als leverancier van gietvloeren in Europa en Noord-Amerika vanuit Amsterdam. "We richten ons op een vervijfvoudiging: 150 miljoen euro omzet op jaarbasis moet haalbaar zijn", zegt hij in een interview met Quote.

Meer informatie:
Senso
Pedro de Medinalaan 53
1086 XP Amsterdam
020-2386989
www.sensovloeren.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.