Aya of Sweden lanceert tri-stretch tijk op IMM

Bij Aya of Sweden merken ze dat de klant steeds hogere eisen stelt aan ergonomische nachtrust, duurzaamheid en milieu. Men heeft ontdekt dat echt goed slapen je fitheid bevordert, misschien nog wel meer dan beweging en voeding. Daarom staan de ontwikkelingen bij het premium boxspring merk uit Zweden niet stil. Tijdens de vakbeurs IMM zal het merk de noviteiten tonen.Introductie tri-stretch tijk
Samen met Innofa uit Tilburg (NL) heeft Aya of Sweden een tri-stretch toppertijk ontwikkeld. Dit gecombineerd met de meest flexibele pocketveren van Zweden (van Starsprings- exclusief voor Aya of Sweden geproduceerd) maakt dit bed helemaal af.

De Aya collectie bestaat uit de Aya 01 t/m de Aya 04 vlakke boxsprings. Met vier veerpakketten. Allemaal hi-tech. En vier verschillende toppers die met elk veren pakket te combineren zijn. Inclusief een gezoneerde Talalay topper met meer dan 1000 Soft Touch veertjes in de topper verwerkt.

Kortom, er is ontzettend veel te ontdekken op de stand van Aya of Sweden tijdens IMM Cologne (hall 9 – stand 014).

Meer informatie:
Aya of Sweden
Datavägen 5
453 38 Lysekil
010-121 93 60
info@ayaofsweden.com
www.ayaofsweden.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.