Dutch Originals presenteert langspeelplaat met ‘Dutch Original Sound’ op Design District

Dutch Originals presenteert op Design District in Rotterdam naast nieuwe meubeldesigns, een langspeelplaat met de ‘Dutch Original Sound’. Hiervoor heeft mediaondernemer en kunstenaar Erik Kessels de geluiden vereeuwigd die vandaag de dag klinken in de assemblage en stofferingswerkplaats van Dutch Originals in Asperen. Tijdloos en authentiek klinkt daarom het slogan.

"De geluiden zijn in een geluids-compilatie gemixt, die aan de begindagen van de elektronische muziek doen denken! Niet vreemd natuurlijk wanneer je aan het werk gaat met industriële geluidsfragmenten", aldus Dutch Originals in een persbericht.Oranje langspeelplaat
De geluidsmix is op een oranje langspeelplaat geperst en wordt in een gelimiteerde uitgave gepresenteerd op Design District in de van Nelle Fabriek in Rotterdam. Ook het artwork is verzorgd door Erik Kessels. Het design van de LP hoes bevat zwart/wit fotografie uit de Fabriekshal in Asperen.

De in het artwork opgenomen teksten zijn dan weer uitspraken van de verschillende medewerkers. Hiermee wordt het ambacht van de meubelen nog extra onderstreept. En geheel in stijl wordt de Langspeelplaat gepresenteerd in een oranje LP-tas, zoals een echt collectorsitem voor de design liefhebber mag worden geïntroduceerd. 

Labelhuis
Dutch Originals is een labelhuis dat Nederlandse designmeubelen uitbrengt. Van klassiekers tot moderne re-designs en van gevestigde namen tot nieuwe talenten. De huidige collecties zijn Gispen Classics en Gispen Today. Dutch Originals is de enige producent die deze klassieke Gispen modellen nog uitbrengt. Alle ontwerpen worden in Nederland geassembleerd.

Het geluidsfragment is ook te beluisteren via deze link.
Dutch Originals is te vinden op Design District in Hal 2 op Stand: V109.

Meer informatie:
dUTCH ORIGINALS
3e Industrieweg 5
4147 CV Asperen
+31(0)345 612 100
sales@dutchoriginals.com
www.dutchoriginals.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.