Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leoxx komt met bouclé tapijttegels Amare

Amare van Leoxx is een bouclé met een verrassende, afwisselende structuur dankzij een combinatie van twee soorten lussen. De glans die in het garen is verwerkt, geeft ruimtes een chique touch. Amare tapijttegels en -planken zijn voorzien van een innovatieve duurzame backing die voor 100% bestaat uit gerecycled vilt. Mede daardoor realiseer je met deze modulaire vloer een contactgeluidsreductie van 27 dB en een geluidsabsorptie van 0,30 αw. Beschikbaar in 23 kleuren, variërend van warme aardetinten tot zachte naturellen.



Amare is onderdeel van FLEXX no.2, een modulaire en duurzame tapijttegelcollectie die zich onderscheidt door zijn duurzame samenstelling en materiaalgebruik. Zo zijn de tegels en planken voor 100% gemaakt van duurzaam Econyl-garen en voorzien van een innovatieve RAF-backing (Recycled Acoustic Felt) voor een verbeterde akoestiek en duurzame toekomst. De modulaire vloeren zijn klimaatneutraal overeenkomstig GUT-normeringen geproduceerd. Daarmee zijn ze geschikt voor projecten die conform BREEAM en LEED worden gebouwd.

Meer informatie:
LEOXX
Ringveste 9
3992 DD Houten
+31 30 635 10 00
info@leoxx.nl
www.leoxx.com

Publicatiedatum: