Walra hield grootste sleep-in openlucht bioscoop van Nederland

Alle bedproducten gedoneerd aan Sterk Huis

Walra hield ter ere van haar 150 jarig bestaan de grootste sleep-in openlucht bioscoop van Nederland. Op Moederdag kwamen 150 moeders samen in de Hermitage in Amsterdam voor een bekende feelgoodfilm.


 
“We hadden geen mooier cadeau kunnen bedenken ter ere van ons 150 jarig jubileum", zegt Resi Hoeks, marketing manager bij Walra. “Alle 150 bedden lagen vol met moeders en dochters die het net als wij belangrijk vinden een momentje voor elkaar te nemen op Moederdag. Het enthousiasme was zo groot dat we meerdere keer de vraag kregen of het geen sleep-over was! Dat het evenement volgend jaar terugkeert als sleep-over sluiten we dus niet uit. We willen deze momenten tussen dierbare blijven faciliteren zoals Walra dat van oudsher altijd heeft gedaan. Daar geven we om bij Walra."
 


Alle producten worden gedoneerd
De Walra producten waarmee de 150 bedden werden bedekt tijdens het evenement worden vandaag gedoneerd aan organisatie Sterk Huis. “We zijn ons ervan bewust dat niet altijd iedereen in een fijn en warm bed slaapt, waardoor wij onze producten van de CineMOM zullen doneren aan Sterk Huis”,  zegt Ed Veelenturf, eigenaar van Walra. Sterk Huis is een organisatie die verschillende vrouwen, alleenstaande moeders, jongeren, kinderen en gezinnen in nood op weg helpt naar een betere toekomst. De donatie bestaat uit dekbedovertrekken, dekbedden, kussenslopen, hoeslakens en moltons.

Meer informatie:
Walra
+31 (0)40 309 55 06
info@walra.nl
www.walra.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.