Groothandel Headlam: Fresh Colours met Fidenza

'Verrassend zacht tapijt op basis van polyamide’

Het nieuwste tapijt Fidenza van Headlam is zowel in rustige naturel tinten als ook in frisse en zomerse kleuren verkrijgbaar. Denk aan een groene lime of een abrikoos, peach achtige kleur. "Dit tapijt is  verrassend zacht op basis van polyamide. Dit zorgt ervoor dat het er na jaren nog stralend uitziet. Dit maakt de Fidenza een duurzaam tapijt voor jarenlang woonplezier", laat de groothandel weten. Tevens wordt dit tapijt aangeboden met een ‘vloerkleed op maat’ service. Zo is het zachte frisse tapijt ook aan te bieden als toevoeging bij een harde vloer in de vorm van een vloerkleed in ieder gewenste maat.

Tapijt laat zich in de regel uitstekend reinigen. De juiste reinigingsproducten zijn belangrijk voor het succes van de reiniging , ook op de lange termijn. Tevens de methode waarop reinigingsmiddelen gebruikt worden. Headlam adviseert de producten van James! Zij testen haar producten in samenwerking met vele tapijtfabrikanten in eigen laboratorium. Meer informatie:
Headlam
+31(0)570581822
sales@headlam.nl
www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.