Martin van Gils, grondlegger van Woonboulevard Oldenzaal:

"Als je behoudend bent, maak je minder fouten maar bereik je ook minder"

Martin van Gils, grondlegger van Woonboulevard Oldenzaal, is inmiddels 80 jaar. Toch is hij tot de dag van vandaag nog betrokken bij het familiebedrijf. Martin heeft zelfs nog een eigen zaak: Meubelvoordeel, geopend op vrijdag, zaterdag en zondag."Heel belachelijk als je er goed over nadenkt", zegt hij lachend in een interview met dagblad Tubantia, "maar ik doe dit voor de lol. Ik heb mijn zoon geholpen om Pronto naar Oldenzaal te halen. Anders waren ze misschien naar Enschede gegaan en hadden we daar last van gehad. Ik ben nog met een formule bezig die we moeten hebben. Als je behoudend bent, maak je minder fouten maar bereik je ook minder. Ik heb nog steeds veel ideeën en dat moet ook.”

Op zijn 77e werd Martin van Gils benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Naussau. Hij was toen al ruim zestig jaar actief in de meubelbranche en liet destijds al weten nog niet van plan te zijn om ermee te stoppen. "Ik heb heel mijn leven hard gewerkt. Ik heb altijd in inkoopgroepen gezeten. Als ik niks te doen heb, verveel ik me dood", zei hij destijds in een interview met Wonen360.

Lees hier het complete (premium) artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.