Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trotse Van Gils: "We hebben een eigen boulevard op de kaart gezet''

Koninklijk lintje voor Oldenzaler

De ondertussen 77 jarige Martin van Gils is afgelopen week benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Naussau. Van Gils is al ruim zestig jaar actief in de meubelbranche en is nog niet van plan hiermee te stoppen. Onder zijn leiding ontstond Van Gils meubelpromenade.

Van Gils mag de onderscheiding in ontvangst nemen, omdat hij veel voor de gemeente Oldenzaal heeft betekend. "We hebben een eigen boulevard op de kaart gezet. Iedereen in Twente kent de woonboulevard wel", vertelt hij."Ik heb heel mijn leven hard gewerkt. Ik heb altijd in inkoopgroepen gezeten en was daarom ontzettend veel van huis", vervolgt Van Gils. Onder zijn leiding zijn er vele grote landelijke ketens uit de meubel- en badkamerbranche naar de Overijsselse stad gehaald.

"Op het woon- en keukengebied kun je alles vinden op de woonboulevard." Zo zijn er onder andere vestigingen van Sanders, Leenbakker, Montel en uiteraard Van Gils te vinden. Sinds kort is ook de Budget Home Store te bezoeken.Ondanks dat de AOW-leeftijd op 67 jaar staat, weet Van Gils niet van ophouden. "Als ik niks te doen heb, verveel ik me dood." Vandaar is hij nog vaak in zijn winkel te vinden.

Naast Van Gils hebben ook zeven andere Oldenzalers een Koninklijke Onderscheiding ontvangen: Hans Kuipers, Albert Huttenhuis, Theo Jumpertz, Gerwin Olthof, Mirjam oude Vrielink-Ter Braak, Dick Kluitenberg en Toon Siers.

Meer informatie:
Woonboulevard Oldenzaal
[email protected]
www.woonboulevardoldenzaal.nl