Vechtdal Vloeren opent nieuwe showroom in Hardenberg

"Als je jezelf goed presenteert en eerlijk bent, wordt dat altijd beloond"

Vechtdal Vloeren uit Hardenberg zet een volgende grote stap. Het jonge bedrijf, onder leiding van de 31-jarige Simon Misak, zal over enkele weken de deuren openen van een nieuwe showroom. Vechtdal Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren als parket en laminaat, maar ze egaliseren ook vloeren, stofferen trappen en leveren raamdecoratie en binnenzonwering.


Simon Misak, eigenaar van Vechtdal Vloeren.

"Als je jezelf goed presenteert en eerlijk bent, wordt dat altijd beloond", zegt Simon uit Ommen. En presenteren is juist hetgeen waar hij expert in is. Vooral op social media heeft de ondernemer een gigantisch bereik. Zo heeft hij zelfs meer dan 300.000 volgers en ruim 5,7 miljoen likes op TikTok. "Ik kijk nu eenmaal met andere ogen naar de traditioneel ‘stoffige’ wereld van vloerenleggers in Nederland", liet Simon eerder weten.

De opening van het nieuwe pand staat gepland op maandag 24 april om 12.00 uur. Wethouder Alwin te Rietstap zal aanwezig zijn op het feestelijke moment. Ondanks de grote stap blijft Simon nederig: "We schreeuwen nooit dat we de goedkoopste zijn, maar wel de beste kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs."

Meer informatie:
Vechtdal Vloeren
Bruchterweg 63a
7772 BG Hardenberg
085-0508050
simon@vechtdalvloeren.nl
www.vechtdalvloeren.nl

TikTok
Vechtdalvloeren

Facebook
Vechtdal Vloeren

Instagram
Vechtdalvloeren


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.