'Enige Limburgse onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche'

Dochter Patricia verder met Tinnemans Keukens

In het weekend van 11 en 12 maart viert Tinnemans Keukens haar veertigjarig jubileum. Tevens is dit het moment dat het keukenbedrijf een nieuw tijdperk ingaat. Zo zal Patricia Claessen de onderneming overnemen van haar vader Fred en moeder Henny. 

In een interview met De Limburger vertelt Patricia dat ze vroeger aan de keukentafel al aandachtig meeluisterde als het over de zaak ging. "Ik vond het altijd razend interessant. Elke keuken is anders, want elke klant is anders. Er zit dan ook een stukje gevoel en emotie bij het samenstellen van een keuken."In de sfeervolle showroom van Tinnemans Keukens (ruim 2.500 m²) te Ittervoort treffen bezoekers een groot assortiment aan keukens met onuitputtelijke mogelijkheden, in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Met al meer dan 35 jaar ervaring in de keukenbranche weet Tinnemans Keukens precies wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Bovendien is Tinnemans Keukens, naar eigen zeggen, het enige Limburgse onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche.

Lees hier het complete artikel.

Meer informatie:
Tinnemans Keukens
Iorenweg 11
6014 DE Ittervoort 
0475-566050
balie@tinnemanskeukens.nl
www.tinnemanskeukens.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.