''Kunnen ook wanden, trappen en badkamers mee gestoffeerd worden''

Objectflor gaat volgende ronde in en biedt nu ook totaalconcept aan

Objectflor gaat de volgende ronde in met haar duurzame, healthy living designbekleding en biedt nu een totaal concept aan; ze is niet alleen voor vloeren bestemd, maar ook wanden, trappen en badkamers kunnen ermee worden gestoffeerd.

De Expona Domestic is internationaal een van de meest succesvolle maar ook meest veelzijdige wooncollectie op de markt. De start van de collectie is de opmaat voor een groot aantal nieuwe maatregelen die de verkoop actief ondersteunen en de zichtbaarheid van het merk opnieuw aanzienlijk vergroten. Van het ontwerp tot het geleverde product, alles komt van objectflor. 40 decors, 9 formaten, 11 verschillende oppervlaktestructuren. De collectie kenmerkt zich door opvallende houtlooks, bijzondere leisteen- en betonlooks en een terrazzo design met een minerale look. Extra aandacht voor de decor synchrone reliëfdruk in de oppervlakken. Het reliëf volgt exact het verloop van de decoratieve nerf. Hierdoor ontstaat een look die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout of leisteen. Het resultaat zijn onderhoudsvriendelijke vloeren van een opmerkelijke kwaliteit. Interessant zijn de verschillende mogelijkheden van de collectie.

Expona Domestic is naast de klassieke vloerbedekking goedgekeurd als wandbekleding en is bijvoorbeeld ook geschikt voor de toepassing op trappen. De designbekleding is bijzonder robuust en vochtbestendig en kan daarom zelfs in de badkamer als vloer maar ook voor de wandbekleding in de doucheruimte worden gebruikt. Expona Domestic is niet zomaar een collectie, maar een holistisch marketingconcept met POS ondersteuning zoals hoogwaardige reclamematerialen en presentatiesystemen, print- en online media en met een regionale ondersteuning door de buitendienst van objectflor. Er is een breed assortiment aan accessoires: van accent strips en designplinten tot schoonloop stroken en geprefabriceerde trapneuzen. De Expona Domestic biedt zo een totaalconcept voor het verleggen.

Meer informatie:
Objecflor
Expona Domestic
Contactpersoon Maarten Emck
M.Emck@objectflor.de 
www.objectflor.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.