Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proposte 2023: 78 exposanten in Villa Erba

78 bedrijven zullen deelnemen aan de 30ste editie van Proposte, gepland op 18, 19 en 20 april 2023.

Villa Erba is de unieke en exclusieve locatie van Proposte, met 29 Italiaanse en 49 internationale exposanten. Voor het eerst zullen de Franse fabrikant Linder en de Italiaanse fabrikant Jannelli & Volpi, die de deuren van Proposte openen voor de wereld van wandbekleding, deelnemen aan de beurs.

Het aantal exposanten komt weer op een vergelijkbaar niveau van vóór de pandemie en het is interessant om te zien dat tien bedrijven - één Italiaanse en negen uit het buitenland - hun deelname na jaren opnieuw hebben bevestigd. "Dit is een grote voldoening die een keerpunt markeert na de kwestie die we hebben gehad met de Fuorisalone van Cernobbio. Het feit dat bedrijven opnieuw naar Proposte zijn gekomen - zoals het Turkse Vanelli Tekstil - is een bewijs van het belang van Proposte in het Villa Erba tentoonstellingscentrum als een "must-attend" evenement in de wereld van meubelstoffen en gordijnen," aldus Alessandro Tessuto, voorzitter van Proposte.

De 30e editie van Proposte wordt gekenmerkt door een nieuwe samenwerking. Dit jaar zal Comocrea Interni, de tentoonstelling gewijd aan textielontwerp, over een gereserveerde ruimte in het tentoonstellingscentrum beschikken. De Ala Regina zal ook gewijd zijn aan 18 ontwerpers die in de loop der jaren hun collecties parallel met Proposte hebben gepresenteerd. Twee uitblinkers - Proposte en Comocrea Interni - hebben hun krachten gebundeld om de ervaring van de bezoekers completer te maken.

Meer informatie:
Proposte
www.propostefair.it

Publicatiedatum: