Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Graham & Brown gaat voor groen behang

Groen is een van de meest natuurlijke en serene kleuren voor het interieur. Graham & Brown biedt een verscheidenheid aan groen behang, van natuurlijk varengroen tot betoverend smaragdgroen.

Gedrenkt in een rijke smaragdgroene kleur, is Entwine Emerald oogverblindend. Metallic lijnen in verschillende lagen lopen kriskras door het ontwerp en vormen zo een unieke geometrische print. Ideaal om glamoureuze interieurs te creëren.

Zoals bij elk behang heeft Graham & Brown 4 perfect bijpassende verftinten. Toasted Teacake, Adeline, Oh Crumbs en Blanc zijn allemaal verkrijgbaar als matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak.

Naast Emerald, is het Entwine dessin ook verkrijgbaar in de kleuren Navy, Charcoal en Sage. Al het eco-behang van Graham & Brown wordt geproduceerd met FSC-gecertificeerd papier dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Graham & Brown gebruikt inkt op waterbasis zonder schadelijke chemicaliën. Alle verpakkingen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzaam materiaal.

Verkoopadviesprijs behang € 95,00 per rol.
Verkoopadviesprijs verf € 94,00 per 2,5 liter.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com 

Publicatiedatum: