Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veel debutanten tonen zich in Vijfhuizen

Fotoreportage van interieurgerelateerde bedrijven op showUP

Zondag 29 en maandag 30 januari was het weer tijd voor showUP, de inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeauartikelen. De vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers kwamen langs om inspiratie op te doen.

Op de beursvloer in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen, voorheen Expo Haarlemmermeer, waren veel jonge ondernemingen te vinden. Voor veel bedrijven was het zelfs de eerste beurs waar ze aan deelnamen. Het aanbod tijdens het event was uiteenlopend. Onder andere liefhebbers van meubels, verlichting, woonaccessoires en woontextiel konden hun geluk niet op.

De volgende editie zal op 3 en 4 september gehouden worden in de Brabanthallen Den Bosch.


Klik hier om de fotoreportage te bekijken die Wonen360 maakte van de interieurgerelateerde ondernemingen.

De eerste editie van showUP vond tien jaar geleden plaats, in februari 2013. "Samen met een kleine groep merken wilden we laten zien dat een inkoopbeurs leuk, inspirerend en anders kan zijn. De bestaande beurzen boden geen antwoord op de veranderende marktomstandigheden en wij zagen kansen voor een nieuw event. We kozen de industriƫle Kromhouthal in Amsterdam Noord als plek om ons beursconcept te presenteren", legt de organisatie uit op de website.

De reacties waren overweldigend. Bezoekers waren enthousiast over de nieuwe opzet in combinatie met de opvallende locatie. Deelnemers waren en zijn nog steeds positief over de laagdrempeligheid. De drie edities die erop volgden werden groter en beter, showUP trok meer publiek en grote merken haakten aan.

In 2015 verhuisde showUP naar de Expo Haarlemmermeer, simpelweg omdat de locaties in Amsterdam te klein waren. De nieuwe hal bood hen ruimte om te groeien, beschikt over prima parkeerfaciliteiten en heeft een geweldige uitstraling. Inmiddels is showUP uitgegroeid tot een beurs met meer dan 300 deelnemers en 4000 bezoekers. 

Bekijk hier de gehele fotoreportage.

Meer informatie:
showUP
Cruquiusweg 98A
1019 AJ AMSTERDAM
+31(0)20 7070690
[email protected]
www.showup.nl