Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CSrugs lanceert collectie vloerkleden van katoen

"We kennen allemaal de prachtige, uitgestrekte velden met katoenplanten waar 'witte wolken' groeien", begint CSrugs haar persbericht. "De bolletjes gebarsten katoen doen denken aan frisse witte wolken en zijn zo zacht als watten. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Nuage-collectie, gemaakt van 100% superzacht katoen."



Het lijnenpatroon in duo tone geeft de kwaliteit een speels karakter. De constructie is 3D met een poolhoogte van 12 mm en een onderlaag van 6 mm. Over het lineaire ontwerp wordt een kleurverloop gelegd.

"Deze kleurverandering lijkt op de schaduw van een wolk boven een veld. Soms hangt het er recht boven, soms wordt het snel door de wind geblazen." De collectie omvat zes dessins en vormen. Er kan gekozen worden uit zes varianten. Het vloerkleed heeft standaard een boord van 2 cm rondom. Het natuurlijke katoen is niet alleen comfortabel, maar ook anti-allergeen.

Meer informatie:
CSrugs
Bonksel 1
5721 TP Asten
+31 (0)493 696 723
info@csrugs.com
www.csrugs.com

Publicatiedatum: