Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'In '83 alleen maar kunnen dromen dat bedrijf staat waar het nu staat'

Oprichter Ger Pelser met pensioen

Na bijna 40 jaar is Ger Pelser, van familiebedrijf Pelser Groep, op 2 januari 2023 met pensioen gegaan. Ger begon in 1983, geïnspireerd door het vak van zijn opa, als meubelmaker. In eerste instantie leverde hij met name aan familie en vrienden, inmiddels is het bedrijf doorgegroeid tot een totaalinrichter van kantoren en onderwijsinstellingen, met een eigen ontwerpbureau.

Ook werd in 2009 het label Still Design opgericht, dat akoestische oplossingen ontwikkelt, ontwerpt en produceert. Zoals onder meer de akoestische, geluidsdichte cabines, de Bubble-lijn. Ger heeft het familiebedrijf op 1 januari 2021 al overgedragen aan zijn zoon Thom Pelser en was de afgelopen twee jaar met name actief op het gebied van akoestiek en productontwikkeling.



Ger had direct vanaf het begin de ambitie om het bedrijf verder te ontwikkelen. “Toen ik in 1983 begon kon ik er alleen maar van dromen dat het bedrijf staat waar het nu staat. Ik ben trots op wat we samen met alle oud- en huidige collega’s hebben bereikt. Dankzij hen ging ik elke dag met veel plezier naar mijn werk en kreeg ik continue nieuwe ideeën en inzichten. Het bedrijf zit nu in een nieuwe fase en ik heb er heel veel vertrouwen in dat Thom de ontwikkeling van Pelser Groep door gaat zetten”, aldus Ger Pelser.



Thom Pelser, Algemeen Directeur van de Pelser Groep: “Wat Ger in de afgelopen 40 jaar bereikt heeft bewonder ik absoluut. Hij heeft altijd zichtbaar met veel passie voor het vak gewerkt. Ik ben dan ook trots dat ik ons familiebedrijf voort mag zetten. Dit jubileumjaar staat in het teken van de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Met een heringericht kantoor, nieuw bedrijfsrestaurant en een nieuwe showroom zijn we klaar voor de toekomst.’’

Meer informatie:
Pelser Groep B.V.
De Voerman 7
5215 MH 's-Hertogenbosch
+31 (0)73 548 20 00
info@pelsergroep.nl
www.pelsergroep.nl

Publicatiedatum: