Leoxx levert uniek en slijtvast bioscooptapijt voor DOK6

Een bezoek aan DOK6 Cinema in Panningen staat garant voor ontspannen genieten van de leukste films. Tijdens een grondige verbouwing werd het interieur van de 3 bioscoopzalen bij de luxe servicebioscoop volledig vernieuwd. Zo werden de ruimtes voorzien van nieuwe, comfortabele stoelen, tafeltjes en gloednieuw sfeervol bioscooptapijt met een uniek dessin op maat. Leoxx mocht meehelpen met het realiseren van deze nieuwe inrichting.

Film kijken bij DOK6 Cinema is een heerlijke ontspannen ervaring. De comfortabele stoelen in de bioscoop zijn uitgerust met tableaus met serviceknopjes. Tijdens de film kun je hierop drukken om eten of drinken te bestellen. Je bestelling wordt dan door een medewerker bij je stoel opgenomen en vervolgens naar je toegebracht. Naast de standaard comfortabele stoelen, heeft de servicebioscoop ook speciale VIP-stoelen. Deze stoelen hebben een verstelbare rugleuning en zitting, zodat je heerlijk languit kunt genieten van de film.

De ontspannen bioscoopervaring bij DOK6 wordt versterkt door het comfortabele en warme printtapijt met uniek dessin. Het speciale ontwerp dat op maat is geprint, draagt bij aan een bijzondere beleving. Als grapje zijn op het tapijt afbeeldingen van bankbiljetten en DOK6 cadeaubonnen geprint. Dankzij de haarscherpe print lijkt het alsof deze biljetten en bonnen zo voor het oprapen liggen. Het projectgeschikte tapijt is uitgevoerd in een gesneden pool met een velours look & feel. Speciaal voor toepassing in een bioscoop is er gekozen voor een wat kortere pool. Het vele loopverkeer en schuiven met schoenen hebben daar minder vat op dan bij een hogere pool. Zo worden lelijke slijtageplekken voorkomen en blijft het tapijt langer mooi.

Ontwerp & realisatie Beumers Ateliers | Interieurstoffering
Producten Prints van Oranje - Custom tapijt

Meer informatie:
Leoxx - Prins van Oranje
www.leoxx.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven