Prijsuitreiking vindt plaats op eerste beursdag Domotex

Winnaars van Parkett Star 2023 geselecteerd

Sinds 2012 wordt de Parkett Star uitgereikt door het Parkett Magazin, vakblad voor hout-, kurk-, laminaat- en designvloeren uitgegeven door het in Hamburg gevestigde SN-Verlag. De prestigieuze prijs is een pro-parketinitiatief waarbij handel, commercie en industrie betrokken zijn. Een onafhankelijke jury bestaande uit vertegenwoordigers van de industrie en handelssamenwerkingen selecteerde de winnaars van de Parkett Star 2023. Aanvragen uit heel Duitsland en Oostenrijk werden ingediend bij Parkett Magazin.

Winnaars zijn innovatief en betrokken
De bedrijven en persoonlijkheden die met de Parkett Star zijn bekroond, staan ​​binnen de branche bekend als buitengewone voorbeelden van innovatieve ideeën en concepten, evenals hun weloverwogen zakelijke praktijken. "De winnaars van dit jaar vallen ook op door hun grote inzet voor succesvolle parketmarketing", onthult Claudia Weidt, hoofdredacteur van Parkett Magazin.

Vijftien onderscheidingen in elf categorieën worden uitgereikt aan excellente winkeliers en ambachtslieden en aan een prominente figuur uit de parketindustrie – waaronder een speciale prijs en een ereprijs. De prijscategorieën omvatten de beste parketpresentaties in handel en ambacht, de beste start-ups, opvolgingsregelingen en creatieve digitale marketing.

Prijsuitreiking op de eerste beursdag
Alle Parkett Star-winnaars blijven geheim tot de prijsuitreiking op Domotex. De ceremonie vindt plaats in Domotex on stage op de eerste beursdag, 12 januari 2023, om 17u in hal 23, stand A80. Sonia Wedell-Castellano, Global Director van Domotex-evenementen wereldwijd, is verheugd om na 3 jaar terug te zijn "om de parketindustrie op een passende manier te eren in samenwerking met Parquet Magazine op Domotex."

Meer informatie:
Domotex 
www.domotex.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.