Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
HMTX Global President, Marcel Kies:

"We versterken onze internationale positie met een nieuwe verkoopdivisie"

HMTX Industries, internationale speler op het gebied van productie en distributie in LVT-vloeren, bevestigt dat het bedrijf zijn go-to-market-strategieën van Aspecta BV en Vertex Floors heeft samengevoegd tot een nieuwe verkoopdivisie, genaamd: HMTX Global.



In plaats van de huidige, gesplitste merk- en verkoopstrategieën, zullen de verkoop- en marketingteams van HMTX Global met onmiddelijke ingang de merken Aspecta™ en Allure™, alsmede Vertex OEM-oplossingen (Private label), gelijkelijk promoten.

Oud Gastel, Nederland, zal blijven dienen als HMTX Global Headquarters, van waaruit alle verkoop- en marketingactiviteiten zullen blijven plaatsvinden, en zal worden geleid door HMTX Global President, Marcel Kies.


HMTX Global President, Marcel Kies.

“De overstap naar de nieuwe verkoopdivisie HMTX Global weerspiegelt hoe de HMTX Industries dochterondernemingen Aspecta B.V. en Vertex Floors zich enorm hebben ontwikkeld de afgelopen jaren. De oprichting van de verkoopdivisie HMTX Global zal leiden tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen in organisatorische, commerciële en wereldwijde supply chain-operaties en vereenvoudigde communicatie. Bovendien zal de nieuwe verkoopstructuur ons nog beter in staat stellen om onze geplande groeidoelstellingen voor de komende jaren te realiseren", aldus Kies.

HMTX Global is een geregistreerde handelsnaam van Aspecta B.V., en zal dienen als een "doing business as" (DBA) berdijfsnaam van Aspecta B.V.

Meer informatie:
HMTX Global
Argon 37a
4751 XC Oud Gastel
The Netherlands
+31 (0)88 1662500
www.hmtx.global

Publicatiedatum: