Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeker 2700 werknemers op straat door plotselinge sluiting van meubelfabrikant

United Furniture Industries heeft aangekondigd dat het bedrijf definitief de deuren sluit. Zoals Home News Now meldt, zal deze verrassende stap alle werknemers van United en haar dochteronderneming Lane Home Furnishings treffen.

United, gevestigd in Okolona, ​​Mississippi, produceert gestoffeerde meubelen voor het lage tot middelhoge segment in de Verenigde Staten onder eigen label en het merk Lane Home Furnishings, dat het in november 2017 van Heritage Home Group heeft overgenomen. De fabrikant importeert ook houten slaapkamer- en eetkamermeubels.

Het is niet bekend hoeveel werknemers het bedrijf momenteel heeft. In de zomer, na een herstructurering van opslag en verkoop, zou het wereldwijde personeelsbestand iets meer dan 2700 werknemers hebben gehad.

Het bedrijf laat weten dat de plotselinge sluiting te wijten is aan onvoorziene omstandigheden en op 21 november jl. van kracht is geworden. Uitgesloten van de maatregel zijn chauffeurs die onderweg zijn en de rest van de week betaald krijgen. Het personeel is geïnformeerd dat de ontslagen definitief zijn.

Publicatiedatum: