Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aurelia voegt behangdesigns toe aan assortiment

La Aurelia design, opgericht door Aurelia Ebbe, heeft in de afgelopen weken enkele nieuwe behangdesigns toegevoegd aan haar assortiment. 

“What you imagine, you create”, is een stukje uit de quote die designer Aurelia Ebbe enkele maanden geleden op haar social media deelde, toen zij nog volop bezig was met haar ontwerpproces van nieuwe behangdesigns voor de Prestige-wallpaper collectie. Prestige is een stijlvolle serie voor liefhebbers van een rijk en krachtig interieurstatement! La Aurelia neemt je op reis door opvallende patronen en oogstrelende details. 

''Enkele weken geleden mochten we al een preview bekijken, het design 'Mauve' werd geïntroduceerd. Gracieus en stijlvol, rijk aan digitale textuur, gelaagde kleurnuances met de beleving van een luxe stof.''

Naast Mauve zijn nu ook 'Mellow', 'Lush' en een aantal andere beauties gereleased! Met deze behangdesigns voegt La Aurelia een nieuw kleurenpalet toe aan haar exclusieve, kleurrijke werk. Een mix van weelderige tinten zoals warm bruin, botanisch groen en cerise rood die het interieur sterke personality geven. 
Gecombineerd met muted neutrals, gekenmerkt door zachte, neutrale poeder- en zandtinten, voor rust en sereniteit met een luxe uitstraling.

De pure classy stijl van La Aurelia, combineert perfectie met elegantie, eenvoud en sierlijkheid. Ook deze ontwerpen behoren tot de hoogwaardige decorreeks op maat, welke inmiddels bestaat uit behang, karpetten en sierkussens.

Veel romantische slaapkamers, klassieke woonkamers, boutique hotels en hospitality locaties zijn de afgelopen jaren ingericht met een designs uit de exclusieve La Aurelia behangcollecties.

Meer informatie:
La Aurelia 
info@la-aurelia.com  
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: