Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mark Groot Wassink behoort bij finalist ‘MVO Manager van het Jaar 2022'

Mark Groot Wassink (Director Sustainability & Innovation, Royal Auping), Marije Klomp (Programmadirecteur duurzaamheid, Radboud Universiteit) en Iris van Wanrooij, (Program Manager Corporate Social Responsibility - Business Unit Footwear, Hultafors Group (EMMA Safety Footwear)) zijn genomineerd voor de titel ‘MVO-manager van het jaar 2022’. Een deskundige jury heeft hen geselecteerd uit een shortlist met 10 kandidaten die de meeste stemmen kregen bij een peiling onder zo’n 900 MVO-managers.

De verkiezing wordt dit jaar voor de 9de keer georganiseerd door Van der Molen E.I.S., met Moonen Packaging en Viking als partners. Doel van de verkiezing is jaarlijks de toppers binnen de beroepsgroep in het zonnetje te zetten. 

Over finalist Mark zegt de jury:
''Doet al lang goed werk, veel breder ook dan alleen bij Auping zoals op het gebied van Producenten Verantwoordelijkheid en sociale arbeid. Hij heeft echt de lead binnen de onderneming op het gebied van duurzaamheid. Mark heeft een dappere visie op ‘open source’ toepassingen. Auping (B Corp) gaat verder dan de rest van de sector en heeft een naam opgebouwd als frontrunner op het gebied van de circulaire economie en duurzaamheid.''


Links Mark Groot Wassink, in het midden Marije Klomp en rechts Iris van Wanrooij.

Stemming geopend voor de finale
Abonnees op de nieuwsbrief van het Online Kenniscentrum Duurzaam ondernemen (www.duurzaam-ondernemen.nl) worden uitgenodigd hun stem uit te brengen op een van de drie genomineerden. Deze stemmen wegen voor 60 procent mee. Tijdens het event van Stichting Nederland CO2 Neutraal op 8 december a.s. in Theater Flint te Amersfoort stemt het publiek op zijn/haar favoriete kandidaat. Deze stemming weegt voor 40 procent mee. Op het event wordt de winnaar bekend gemaakt.

De MVO-manager van 2022 ontvangt een bokaal, een prachtig arrangement voor twee personen in het duurzame Hotel Jakarta Amsterdam, een unieke circulaire fiets van mrtl.bike (voorheen DutchFiets) en een nieuwe duurzame smartphone van Fairphone.

armee wordt het belang van duurzaamheidsmanagers in de noodzakelijke verduurzaming geëtaleerd en fungeren de winnaars als ambassadeurs.

Meer informatie:
MVO Manager van het jaar
www.mvomanagervanhetjaar.nl 

Publicatiedatum: