‘Bijzondere mijlpaal in de historie van ons bruisende familiebedrijf’

Twee jaar geleden mocht Cotap haar 80-jarig jubileum vieren. Een bijzondere mijlpaal in de historie van het bruisende familiebedrijf. Om dit jubileum te vieren, stond er twee jaar geleden een geheel verzorgde reis naar Berlijn gepland, vol met innovaties op retailgebied.

''Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus was het niet mogelijk om af te reizen naar Berlijn. Gelukkig zijn de beperkingen opgeheven en zijn afgelopen weken drie verschillende groepen deelnemers afgereisd naar Berlijn. Wat was het mooi om op deze manier samen de stad van cultuur & historie te ontdekken en verschillende bezienswaardigheden te bezoeken."

Enkele activiteiten die centraal stonden tijdens deze reis: een stadswandeling/cultuurtour langs verschillende highlights van de stad, zoals de Berliner Dom, Unter den Linden, Reichstag, Brandenburger Tor, Joods monument en Checkpoint Charlie. Daarnaast heeft trendwatcher Alex Speelman de deelnemers meegenomen met een retailtour. Tijdens deze tour zijn de verschillende warenhuizen en winkels bezocht die aansluiten bij de huidige trends, zoals Audi city, Living Berlin en Bikini Berlin.

Meer informatie:
Cotap
www.cotap.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.