Online vloerenwinkel Solza.nl officieel gestart

''Er staat nu een mooie basis, maar er zit nog genoeg in de pijplijn"

Begin oktober was het officiële moment daar; de livegang van Solza.nl. Met deze livegang is de eerste mijlpaal van de startup uit Alphen aan den Rijn behaald. De webshop is live gegaan met een eerste assortiment van meer dan duizend verschillende producten van verschillende merken.


Jorik van der Heide.

Oprichter Jorik van der Heide: ''Het ondernemen kriebelde bij mij al een tijdje. Via mijn vorige werk heb ik reeds kennis gemaakt met tuintegels en vlonders, nu maak ik de stap naar binnenshuis. Daarnaast heb ik een ruime ervaring met webwinkels. Afgelopen maanden heb ik veel mogen leren over PVC, hout en laminaat vloeren. Kennis die ik direct heb kunnen inzetten voor de eerste online klanten. Dit smaakt naar meer!".

Een groot assortiment vloeren
Bij Solza.nl zijn verschillende soorten vloeren te vinden, zoals laminaatvloeren die uiteenlopen van het reguliere laminaat met rechte planken tot het speciale visgraat laminaat. Maar je kunt hierbij ook denken aan een groot assortiment PVC vloeren in zowel click als plak. Solza.nl heeft direct vanaf de start al de interesse gewekt van diverse grote vloerenmerken en heeft inmiddels nauwe samenwerkingen met de merken Floer, Vivafloors en Hoomline Vloeren. Jorik: ''We hebben een mooie basis staan, er zit echter nog genoeg in de pijplijn. We zijn in gesprek met andere partijen en willen ons assortiment snel gaan verbreden. Daarnaast staat er zeer binnenkort ook wat te wachten in de offline wereld”.

Meer dan alleen vloeren
Solza.nl beperkt zicht echter niet tot het verkopen van enkel vloeren. Uiteraard zijn er ook verschillende bijbehorende artikelen te vinden in het assortiment. Of het nu gaat om plinten of ondervloeren, alles is  beschikbaar. Maar mensen kunnen hier ook terecht voor het aanschaffen van trapbekleding passend bij de beschikbare vloeren en voor wandbekleding in de vorm van een Akupanel. Deze Akupanelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn gemakkelijk te monteren. 

Meer dan alleen een webshop
Het blijft echter niet alleen bij het draaien van een webshop. Jorik wil meer: ''Uiteindelijk is het idee om van Solza.nl een écht platform vol kennis te maken. Door veel content te delen met onze bezoekers over wat zij het beste kunnen aanschaffen en hoe zij dit het beste verwerken en gebruiken hopen wij de klanten nóg beter te helpen dan dat anderen dat al doen.”

Meer informatie:
Solza.nl
hallo@solza.nl 
www.solza.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.