Slaapspecialist uit Dordrecht ziet zich na 60 jaar gedwongen de deuren definitief te sluiten

‘Al ruim 50 jaar een begrip’, valt te lezen op de website van een slaapspecialist uit Dordrecht. Inmiddels is het zelfs bijna 60 jaar dat de onderneming de lokale makt bedient. Echter komt er een eind aan dit verhaal. Stijgende kosten van energie en inkoop, een dreigende recessie en personeelsgebrek. Ondernemers krijgen het allemaal voor hun kiezen. Ook Evelyn Erkens, eigenaar van Roberts Speciaalhuis. Zij gooit het bijltje erbij neer.

Zo gaat Roberts Speciaalhuis sluiten. "Vanaf 31 januari 2023 worden alle activiteiten van de in Dordrecht welbekende matras-, boxspring- en kussenspecialist beëindigd", meldt het bedrijf.Evelyn Erkens vertelt tegen het Algemeen Dagblad (AD) dat het tijd is voor iets nieuws. "Zelf ben ik hier al veertig jaar dag en nacht. Straks zit ik met te weinig personeel en loop het risico alles kwijt te raken wat ik heb verdiend. Normaal zeg ik: ondernemen is leuk. Nu is het meer troubleshooten. Bovendien heb ik geen opvolging en is een verkoop in deze tijd lastig. Daarom stop ik.”

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.