Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Familiebedrijf èggo opent 22e showroom

De N70 in Lochristi wordt ook een beetje de keukenboulevard van de regio. Het Belgisch familiebedrijf èggo opende er maandagmiddag, 4 oktober, namelijk haar 22ste showroom. Hier werd voor het eerst het nieuwe concept more than kitchen - 50% keukens en 50% interieur - getoond. De blikvanger was topchef Roger Van Damme.



“Tweeëntwintig winkels zijn er nu in Vlaanderen en de uitbreiding hier blijft een topprioriteit. Over enkele weken openen we ook in Veurne”, vertelt de perfect tweetalige CEO Frédéric Taminiaux van het bedrijf met hoofdzetel in Namen dat in totaal 54 winkels telt in ons land. “Het design van de keuken trekken wij ook door naar andere plaatsen in de woning, en daar heeft de levenswijze in volle coronatijd ook een invloed op gehad. Ruimtes van woningen worden geharmoniseerd, waardoor wij ook burelen, dressings, tv-meubels en badkamers aanbieden.”



In Lochristi gaat verkoopsspecialist Maxim Hoste aan de slag, samen met twee dames die vooral advies aan klanten geven. “Maar hier is potentieel voor zeker vijf medewerkers”, klonk het in de openingstoespraken maandagmiddag. Burgemeester Yves Deswaene (Open VLD) prees op zijn beurt het gezond ondernemersklimaat zonder pestbelastingen in Lochristi. “We zijn een dynamische gemeente, waar veel ondernemers gekomen zijn en nog maar weinig vertrokken. Akkoord, het maakt de N70 soms druk, maar het levert niet alleen een rist mooie handelszaken op maar ook werkgelegenheid, ook voor flexijobbers en zelf studenten”, vertelde hij in zijn gelegenheidswoordje.



Meer informatie:
èggo
www.eggo.be

Publicatiedatum: