Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Hoe gaaf is dat? Het DNA van een 700 jaar oud gebouw in jouw werk'

Eeuwenoud puin verwerkt in duurzame wandtegels van Novel Grey

'Hoe gaaf is dat? Het DNA van een 700 jaar oud gebouw in jouw werk, huis of kantoor; van het grootste icoon van Utrecht en de hoogste kerktoren in Nederland!', meldt Beton-Lab.

De Domtoren staat sinds 2019 volledig in de steigers voor een grootse restauratie die zo eens in de 50-100 jaar moet worden uitgevoerd. Daar komt veel puin bij vrij. "Deze fase komt echter tot zijn eind. De Brokkenmakers beheren dat puin en hebben daar bijvoorbeeld heel veel bakstenen van laten maken voor nieuwbouw in Utrecht. Maar er is nog wat puin over!  Nu doet er zich een buitenkans voor, die we héél erg graag met je willen delen", meldt een woordvoerder van Beton-Lab.

"We kunnen namelijk éénmalig zeer exclusief puin verwerken in onze tegels. Novel Grey wandtegels met Domtoren DNA erin verwerkt. Hoe vet is dat?! De bekendste toren van Nederland, het grootste icoon van Utrecht wordt gerenoveerd. Het puin dat daarbij vrijkomt, mogen wij verwerken in onze wandtegels! Het DNA van zo’n iconisch gebouw in je nieuwe interieur, wat een mooi verhaal is dat. Gecertificeerd natuurlijk. 

Ben je bezig met een project of heb je een opdrachtgever waar dit toegevoegde waarde heeft, laat het ons dan weten. Er is alle tijd om de tegels te maken. Er is echter wel één MAAR. We moeten vóór 1 december de bestelling/toezegging van je ontvangen, anders wordt het puin afgevoerd!"

Meer informatie:
Beton-Lab
www.beton-lab.com

Publicatiedatum: