Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de Küchenmeile

Keller blikt vooruit naar keukentrends 2023

Ook dit jaar presenteerden Keller en Jetstone zich weer gezamenlijk tijdens de Küchenmeile. Op landgoed Gut Böckel richtten de bedrijven het sfeervolle Haferhaus in als inspirerende showroom. In de prachtige entourage vonden bezoekers er de nieuwste trends in werkbladen van Jetstone gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.

''Keller staat bekend als snelle trendvolger. Dit is zichtbaar in de keuze van kleuren en materialen, zoals het nieuwe fineerfront met reliëfstructuur en het uitgebreide programma glaskasten. Naast de noviteiten en nieuwe keukenontwerpen introduceerden we ook een serie kasten en accessoires voor de inrichting van bijkeukens, berg- en wasruimtes.''


Industriële woonstijl Urban Nude.

Magazine
Tijdens de beurs werd het nieuwe Keller Magazine gelanceerd. Hierin is te lezen hoe het trendrapport dat jaarlijks wordt samengesteld leidt tot de keuze van nieuwe kleuren en materialen, die typisch zijn voor de Nederlandse en Belgische markt. Het nieuwe magazine vervangt de traditionele noviteitenbrochure. ''We bieden hiermee meer inspiratie en diepgang voor onze dealers; met trendrapporten, noviteiten en achtergronden nemen wij u mee in de laatste ontwikkelingen.''

De introductie van een magazine is een bewuste keuze voor hybride communicatie; ''enerzijds ontvangt men snelle digitale informatie via de website en e-mail: makkelijk te delen, op te slaan en te printen. Als aanvulling hierop biedt het magazine inspirerende beelden van trends, kleuren en materialen in ‘print’.''

Keukenontwerpen in vier woonstijlen
Wie Keller kent, weet dat ze hun ontwerpen presenteren vanuit vier basis woonstijlen; modern, klassiek, landelijk en industrieel.

De moderne woonstijl – Nautical Navy
Het eiland in marineblauw melamine en de hoge kastenwand in warm walnoot fineer in reliëfstructuur zorgen voor een nautische sfeer.

Noviteiten:
Fineerfront met reliëfstructuur in warm walnoot. De glaskast is ingericht als wijnbewaarkast met wijnrekken, de deur is uitgevoerd in licht rookglas

De klassieke woonstijl – Majestic Mansion
In deze klassieke keuken herken je de stijl van de Hollandse meesters, in het spel tussen donker en licht.

Het warme, donkere fineer met smal kader en de glasdeuren in rookglas zorgen voor een ‘majestueuze’ sfeer. Een mooie keuken voor de liefhebber van de modern klassieke stijl. Bijzondere elementen zijn de verdiepte kast en open kasten in pecanbruin.

Noviteit: glaskasten met rookglas
Glaskasten zijn een echte blikvanger in het keukenontwerp. Keller biedt vanaf 2023 een ruime keuze uit glasdeuren in diverse afmetingen.

De landelijke woonstijl – New Country
Een landelijke keuken in een modern jasje. De traditionele kaderdeuren in saliegroen met grepen in oud koper ademen de sfeer uit grootmoeders tijd. De apparatuur en de luxe lades zorgen evenwel voor het gemak van nu. Het werkblad in twee kleuren, de kast in het eiland en de kruidenbak boven het aanrecht zorgen voor bijzondere accenten.

Noviteit: Ribbonwood puur eiken en nieuwe greep
In het eiland is het nieuwe front Ribbonwood in puur eiken toegepast. De greep is uit de nieuwe collectie heeft een kenmerkend oppervlak met diamantpatroon.

De industriële woonstijl – Urban Nude
Industriële keukens zijn vaak uitgevoerd in donkere tinten. Voor de Urban Nude kozen we juist – de naam zegt het al – voor nude tinten zoals de fronten in de kleur zeezout. De eyecatchers zijn het composiet dat is doorgevoerd in de wand met wijnkast en de kastenwand in fluted glas.

De glasdeuren zijn voorzien van een zwart aluminium gecoat frame met greepje.

Noviteit: fluted glass en koffie eiken

Vanaf 2023 voegen we fluted glass toe aan ons assortiment. Dit geribbelde glas is leverbaar zonder roedes. Het kader is uitgevoerd in matzwart gecoat aluminium, met greepje of in Tip-On.

Meer informatie:
Keller Keukens
www.kellerkeukens.nl 

Publicatiedatum: