Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Match Trading trots op binnenhalen Persan Home Studio

Match Trading is trots dat zij de distributierechten van de producten van Persan Home Studio heeft verkregen. "Het is een toonaangevende editeur, die zijn oorsprong vindt in Istanbul. Persan Home Studio werd opgericht in 1975 door drie broers die in de voetsporen traden van hun vader een textielhandelaar", laat Rob Viool weten."Persan Home Studio heeft creativiteit en innovatie omarmd met de hoogste kwaliteit als fundamentele filosofie. In de jaren negentig werd Persan Home Studio hét vooraanstaande merk in Turkije op het gebied van meubel-, gordijn- en decoratiestoffen. Tegenwoordig distribueert Persan over de hele wereld. Uitgegroeid tot een bedrijf met 180 werknemers, 7000m2 magazijn, ontwerpstudio, digitaal druk en borduuratelier in Istanbul", somt Rob op.

"Een groot gedeelte van de collectie van Persan Home Studio is te zien in onze showroom in het ETC European Design Center, showroom nummer 13 te Culemborg."

Meer informatie:
Match Trading
Berkenlaantje 4
1272 BT Huizen
Tel:+31652092307
sales@matchtrading.nl 
www.matchtrading.nl 

Publicatiedatum: