Ambiant breidt de tapijtcollectie uit

De Ambiant tapijt collectie wordt uitgebreid met nieuwe kwaliteiten: een vernieuwde kwaliteit van polypropyleen (Nifty), twee vernieuwde polyamide tapijten (Alaska en Seattle) en een gloednieuwe polyester kwaliteit (Atlanta). De nieuwe tapijt kwaliteiten zijn met eigentijdse kleuren en diverse structuren volledig afgestemd op de laatste woontrends. De kwaliteiten Atlanta, Nifty en Seattle zijn daarnaast verkrijgbaar als vloerkleed op maat. Met een totale hoogte tussen de 8 en 13 millimeter voelen uw nieuwe kwaliteiten ook nog eens heerlijk zacht aan. Dat meldt Ambiant in een persbericht.


Links Atlanta en rechts Seattle.

Bij de productie van de Atlanta, Alaska en Seattle is gebruik gemaakt van de Solution Dyed verfmethode, waarbij de garen van het tapijt door en door geverfd zijn. Daardoor zit de levendige kleur al in de vezels van het tapijt. Dat maakt de kwaliteiten ook onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig.

Nifty
De kwaliteit Nifty heeft met maar liefst 11 vernieuwde kleuren voor iedere woonstijl een passende tint. Niet alleen het kleurenpalet van de Nifty is aangepast, maar ook de uitstraling en diverse specificaties. Zo is de Nifty meer gemĂȘleerd dan voorheen en is de poolhoogte gestegen naar 10 millimeter.

Atlanta
De gloednieuwe kwaliteit Atlanta heeft de meest rustige uitstraling. Het kleurenpalet bestaat zowel uit neutrale bruin- en grijstinten als uit sprekende kleuren zoals oudroze en donkerrood. De Atlanta is met een poolhoogte van maar liefst 11 millimeter een heerlijk zacht tapijt. Door het vlekbestendige en sterke karakter is de Atlanta zelfs geschikt voor zwaar woongebruik en het bekleden van trappen.

Alaska
Van neutrale kleuren zoals bruin, grijs en zand, tot eyecatchers als rood en marineblauw. De vernieuwde en populaire kwaliteit Alaska is verkrijgbaar in maar liefst 14 trendy kleuren. De polyamide garens geven extra volume aan het tapijt en zijn niet alleen sterk, maar ook nog eens vlekbestendig, makkelijk te reinigen en trapgeschikt.

Seattle
Waar de kleuren zijn veranderd, blijven de kenmerken en specificaties van de Seattle bestaan. Zo zijn de sprekende kleuren van de Seattle niet alleen afgestemd op de laatste woontrends, maar is deze kwaliteit ook enorm praktisch met een lage warmtedoorlaatweerstand en akoestische werking. Naast zwaar woongebruik is de Seattle ook geschikt voor projectgebruik en het bekleden van trappen.

Meer informatie:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven