Vloerengroothandel Your Floor: ''Nieuw merk schudt de vloerenmarkt op met Bigger5 collectie''

Republic Floor is in 2016 in de VS geboren. Als bedrijf stelt het nieuwe normen op het gebied van gezondheid en veiligheid, en heeft het de lat hoger gelegd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid voor het milieu. Ze hebben het hout uit WPC vloeren gehaald om een groener product te maken dat Pure SPC heet.

De Stone Plastic Composite (Pure SPC) vloeren van Republic Floor worden gemaakt door een robuust kunststofcomposiet te combineren met toevoegingen van echt steen om zo de mogelijke kern en het beste waterdichte vloermateriaal te smeden. Om designs te creëren, voegen ze vervolgens een toplaag van vinyl toe met de geavanceerde embossing- en etstechnieken. Een derde laag van duurzaam hoogwaardig materiaal wordt daaronder toegevoegd, om vochtbescherming van onderaf te garanderen. Deze drielaagse constructie zorgt ervoor dat deze SPC vloerbedekkingen ondoordringbaar zijn voor vocht.

De planken zijn voorzien van eigen Bio-GuardTM antibacteriële onderlaag, voor extra comfort en geluidsreductie. Deze waterdichte vloerencollectie is een robuuste en stijve vinyl vloerbedekking die momenteel verkrijgbaar is, met een 40% sterkere kern voor stabiliteit en sterkte, zonder afbreuk te doen aan uiterlijk en stijl.

De Bigger5 Collection weerspiegelt de glorie van de natuur, met vijf majestueuze dieren die over de hele wereld gerespecteerd worden. Hun krachten symboliseren de blijvende kenmerken van deze vloeren.

Republic Floor wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door Groothandel Your Floor.

Meer informatie:
Your Floor
info@yourfloor.nl 
www.yourfloor.nl 
www.republicfloor.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.